Beachvolejbalové kurty dokončeny a přiraveny pro zkušební provoz

 
Po několikaletých přípravách projektu se podařilo stavebně dokončit beachvolejbalové kurty a volnočasový areál. Velké díky patří představitelům TJ za podporu a realizaci projektu, Sokolům Turnov za pronájem pozemků, firmě Zikuda - vodohospodářské stavby za vybudování areálu, Městu Turnov a jednotlivcům za poskytnutí finančního příspěvku.
 
V areále je potřeba nyní dodělat další detaily, ale je připraven už ke zkušebnímu provozu, během kterého budeme vychytávat mouchy a zejména připravovat provozní a rezervační  systém pro budoucí používání. Slavnostní otevření areálu bude v polovině června, o termínu vás budeme brzy informovat.
 
Nyní je zásadní, aby areál začal žít svým sportovní životem. Užívání kurtů je po zkušební dobu (minimálně do konce května) zdarma. Zájemci zejména z řad oddílu, TJ, kteří mají už nyní přístup do areálu, si mohou rezervovat hřiště přes sdílenou google tabulku.
 
Tělovýchovná jednota a náš oddíl shání i nadále finanční prostředky na dokončování mnoha detailů. Važíme se každého příspěvku, který jsme od Vás získali. Případní další zájemci nás mohou podpořit v naší sbírce. Moc děkujeme!
 
Přeji všem, abyste si areál užívali a začalo se tam brzy sportovat.
 
Pavel Starý - volejbal TJ Turnov

TPL_BEEZ5_ADDITIONAL_INFORMATION