Dalmach byl vedoucímu celku více než vyrovnaným soupeřem

Dalmach Turnov – Hradec Králové 3:4 (2:2)

Do Turnova přivítal první tým tabulky a od prvních minut mělo mužstvo Hradce mírně navrh. Dokonce již ve 2. minutě hráči hostů rozebrali obranu Dalmachu a Holec vstřelil první branku utkání – 0:1. V 8. minutě šel sám na brankáře Krejčík, ale jeho kličku brankář pohotově zlikvidoval. To domácí ale nemuselo tolik mrzet, když z rozehrávaného rohového kopu využil přihrávku Jíry Petřík – 1:1. V 15. minutě dlouhý výhoz vyrazil Koubus pouze k Šmídovi, který ho poté dokázal prostřelit – 1:2. O minutu později Dalmach opět srovnal skóre, když Petříkovu nahrávku napodruhé dorazil Bernard – 2:2.

Ve druhém poločase několikrát domácí podržel výbornými zákroky Koubus. Ve 26. minutě se osmělil opět Dalmach, a to střelou Petříka do tyče. V 31. minutě chyboval Bakeš v rozehrávce a hosté nabídnutou šanci dokázali využít – 2:3. Ve 32. minutě přišel rozhodující okamžik utkání. Nejprve byl za řeči vyloučen Jíra a o pár vteřin později i za přísně posouzený faul Bernard. Dalmach se tedy musel bránit ve dvou lidech a Hradec měl ještě možnost pokutového kopu. Ten Koubus stačil vyrazit na roh a hosté hráli dvojitou přesilovku. Celou minutu se Dalmach dokázal bránit akcím Salamandru, ale nakonec podlehl a skóre narostlo na rozdíl dvou branek – 2:4. Ve 35. minutě Petřík znovu nastřeluje tyč hostující branky a ve stejné minutě už Dalmach snižuje. Petříkovou asistenci využil Zdražil – 3:4. Ke konci Dalmach sáhl ke hře bez brankáře, vytvořil si pár slibných šancí, ale Hradec nakonec utkání ubránil.

Hrající trenér Krejčík k utkání: Utkání bylo velmi pohledné. Hradec potvrdil svoje kvality a myslím si, že jsme mu byli víc než plnohodnotným soupeřem. Bohužel utkání ale rozhodl sudí Krupa, který během pár vteřin přísně vyloučil oba naše hráče. Jírovu vyloučení předcházel faul na našeho hráče, ale samozřejmě měl krotit své emoce. Bernardovo vyloučení je poté z říše pohádek.

Branky Dalmachu: Petřík, Bernad, Zdražil

Sestava: Koubus – Pařízek, Bakeš, Jíra, Bernard, Zdražil, Krejčík, Petřík, Kratochvíl

Krajský přebor: Dalmach Turnov B - Yankees Warriors 7:4 (3:2)

Branky: Pekař 3x, Pecka J. 2x, Hanzl, Vávra

Sestava: Soukup - Čepelík, Pecka T., Pecka J., Vávra, Hanzl, Vítek, Pekař

 

TPL_BEEZ5_ADDITIONAL_INFORMATION