Dalmach je prvním celkem, který Mělníku sebral všechny body

znak FCD new gifDalmach Turnov cestoval ke třináctému kolu na půdu dosud neporaženého Mělníka, který slavil výročí dvacetiletého založení klubu. Tamní Olympik však poprvé v sezoně nebodoval!

 

 

Turnov sehrál perfektní partii. Díky tříbodovému zisku může reálně pomýšlet na konečné třetí místo, což je momentální cíl oddílu.

Utkání začalo svižně. Do vedení šli už v úvodní desetiminutovce hosté, když skóroval po rohu Vojtěch Hurt. Následně se trefil i jeho bratr Daniel, kterému namazal Krejčík. Domácí dokázali ale vždy na vedoucí trefu reagovat. A tak se šlo do rozhodující fáze zápasu za stavu 2:2.

Rozhodčí nechávali utkání poněkud volnější průběh. Vyrovnané střetnutí, v němž se hra přelévala z jedné strany na druhou, však přece jen rozhodly akumulované fauly. Těch nastřádali více domácí a tak vítězný gól padl z desetimetrového kopu, který s přehledem zakončil Petřík. Turnov nakonec vsítil ještě jednu branku při power-play Mělníku zásluhou D. Hurta.

„Zápas jsme zvládli takticky. Dobře jsme bránili a vyráželi do rychlých protiútoků. Z vítězství jsme nadšeni. Těší nás i to, že jsme Mělníku pokazili oslavy výročí založení. Rádi bychom tabulkou stoupali, cílem oddílu nyní je třetí místo," řekl hrající trenér Dalmachu Aleš Krejčík.

Branky: Pokorný, Weiner – D. Hurt 2, Petřík, V. Hurt. Rozhodčí: Šmíd, Hanzlík. ŽK: 3:1. 

Dalmach Turnov: Koubus – Bernard, Krejčík, Bakeš,Kratochvíl – Petřík, D. Hurt, V. Hurt, Vávra.

Rezerva Dalmachu odehrála vyrovnané utkání s Jizeranem Doubrava

V domácím utkání před vysokou diváckou návštěvou se hrál velmi kvalitní futsal.

Derby jak má být se odehrálo v rámci futsalového krajského přeboru. Červená karta, 14 branek a nakonec nerozhodný výsledek. „Béčko" Dalmachu minutu před koncem dalo na 7:6, ale ve strhujícím závěru ještě stihl Jizeran vyrovnat.

Výsledky: Dalmach B – Jizeran 7:7 (2:2).

Branky: Petřík 3, Jíra 2, T. Hanzl, Vítek – T. Bárta 3, Koubek 2, Jeleček, Votoček.

TPL_BEEZ5_ADDITIONAL_INFORMATION